Vacature: Workplace Specialist

Als Workplace Specialist ondersteun jij de salesafdeling bij complexe offertetrajecten. Jij vertaalt de functionele behoeften van de klant als geen ander naar passende specificaties, waardoor je altijd kunt adviseren over een IT-oplossing op maat.

Je grootste uitdaging

Onze klanten adviseren over de technische inrichting van een nieuwe werkplek, dát wordt jouw grootste uitdaging. Of het nou om publieke of commerciële klanten gaat, jij hebt altijd een oplossing. Jij helpt onze accountmanagers public bij aanbestedingstrajecten en weet op basis van behoeften een passend technisch advies uit te brengen. Vergeet hierin niet dat je ook onze commerciële accountmanagers helpt bij complexe offertetrajecten om een technisch advies op maat te formuleren. Jij bent als inhoudelijke expert betrokken bij (pre)salesgesprekken. Van het sparren, adviseren en delen van kennis krijg jij dan ook energie. Daarom zorg je ervoor dat je als specialist op de hoogte blijft van actuele IT-trends en ontwikkelingen bij onze vendoren. Jij begrijpt dan ook het belang van het behalen van certificeringen en het bijwonen van producttrainingen voor het zo goed mogelijk uitvoeren van jouw functie.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl