Vacature: Technical Consultant ServiceNow

De wensen en behoefte van onze zakelijke klanten veranderen. Dat snap jij als geen ander. Daarom daag jij ons uit met jouw frisse en kritische blik. Jij helpt ons bij het verbeteren van onze service dienstverlening. Jij denkt altijd een stap vooruit en je weet je als geen ander te verplaatsen in de klant en zijn eindgebruikers. Zo maken wij samen de kwaliteit van onze service afdeling nóg beter.

Je grootste uitdaging

Wij staan aan de vooravond van het uitbreiden van onze dienstverlening in Europa. Hiervoor gebruiken wij ServiceNow als basis voor ons IT & Customer Service Management. Jij helpt ons als Technical Consultant ServiceNow bij het ontwerpen van de juiste processen en het inrichten van onze systemen.

Wat ga jij doen?

- Functioneel beheer van het IT & Customer Service Management Platform ServiceNow
- Ontwerpen en implementeren van geautomatiseerde workflows
- Vertalen van functionele business behoefte naar praktische oplossing in het platform
- Bedenken en mede uitvoeren van verbetervoorstellen met betrekking tot de processen en workflows
- Borgen van overeengekomen prestaties met klanten en leveranciers in het platform
- Opzetten en onderhouden van de koppelingen met de andere business applicaties, partner portals en klant systemen
- Het onboarden van nieuwe klanten en Europese service partners
- Het onderhouden van de relatie met de implementatiepartner

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl