Vacature: Team Lead IT Service Desk (International)

Service is alles. Bij ons staat de klant op 1 en dat zal ook altijd zo blijven. De behoefte van onze klanten laat zich vrij eenvoudig vertalen: ze willen namelijk zo goed mogelijk geholpen worden. Liefst wel ook nog zo snel mogelijk natuurlijk.

Je grootste uitdaging

Oké! Wat gaan we doen?! Wij gaan door heel Europa XaaS proposities verkopen. Dat betekent dat onze multilingual servicedesk, meer én complexere vraagstukken voor de kiezen gaat krijgen van onze klanten. Het allerbelangrijkste is dat jij er samen met jouw team voor zorgt dat we steeds weer een stap voorop blijven lopen.

Je stuurt de complete servicedesk aan; van customer service specialisten tot service delivery managers. Je begeleidt de transitie van 2e-lijns naar 1e én 2e-lijns helpdesk, waarbij we zo dicht mogelijk bij de eindgebruiker willen blijven om te horen waar we hen nog meer mee kunnen helpen. Je bedenkt en voert verbetertrajecten uit met betrekking tot serviceprocessen en -workflows. Verder houd je je bezig met het borgen van overeengekomen prestaties met zowel klanten als service partners. Zorgen dat er proactief gestuurd wordt op beschikbare data. Daarnaast ben je ook gatekeeper; onze service levels moeten immers gewaarborgd blijven naar onze klanten toe. Je let dus goed op dat we die blíjven realiseren. Ook wanneer we nóg meer gaan verkopen.

Om onze klanten optimaal van dienst te blijven, zijn we bezig met de implementatie van ServiceNow. Om de integratie van deze nieuwe tool zo goed mogelijk te laten landen binnen de bestaande omgeving is ook hier jouw aandacht gewenst.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl