Vacature: Stagiair(e) Grafisch Design

Jij bent een aanstormend talent op het gebied van Grafisch Design. Je bent medeverantwoordelijk voor de look & feel van onze visuele uitingen, van idee tot design en neemt hierin graag het voortouw. Je durft initiatief te nemen en steekt je mening niet onder stoelen of banken. Want jij weet precies hoe je een boodschap vertaalt naar een ijzersterk design. Dat doe je met plezier, want je werkt binnen een team met veel ruimte voor een eigen creatieve invulling. Met jouw creativiteit en oog voor detail weet jij ons steeds opnieuw te verrassen. Hiervoor zijn we dan ook op zoek naar een creatief talent dat van aanpakken weet!

Je grootste uitdaging

Jij gaat je bezighouden met de vormgeving van contentstukken zoals Social Media posts, referentiecases, whitepapers en infographics. Dat is een hele klus, want dat doe je voor maar liefst 14 entiteiten in 11 Europese landen. Een flinke uitdaging! Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar onder begeleiding van je collega’s van het Marketing Centre of Excellence.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl