Vacature: Solution Analist Printing

Als Solution Analist Printing ben je dagelijks bezig met het leveren van de beste printoplossingen voor onze klanten. Samen met je salescollega’s adviseer jij de klant over de oplossing die voorziet in hun behoeften. Jij begrijpt dat je in deze functie jouw commerciële, adviserende en technische vaardigheden optimaal kunt combineren. Uiteindelijk draait alles om de béste service en daar draag je graag jouw steentje aan bij!

Je grootste uitdaging

Je bent verantwoordelijk voor het implementeren van nieuwe MPS Document Solutions en het verhelpen van software gerelateerde storingen. Het verhelpen van softwarestoringen doe je zowel remote als bij de klant op locatie. Jij wordt intern gezien als dé expert op het gebied van document solutions, wat betekent dat je van collega’s allerlei (technische) vragen krijgt. Het is jouw taak om hen te voorzien van een passend advies.

Jouw expertise wordt ook gevraagd om mee te denken en te adviseren in verschillende aanbestedingstrajecten. Voor het inregelen van een testfase en het verwerken van feedback in een implementatieplan draai jij je hand dan ook niet om. Samen met jouw collega’s probeer jij te denken aan alle facetten, zodat de machines plug & play bij de klant kunnen worden geleverd. Jij begrijpt dat je dit niet alleen doet om de project uitrol soepel te laten verlopen, maar bovenal om de klant tevreden te stellen.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl