Vacature: Service Engineer Printing

Als Service Engineer ben je dagelijks onderweg om technische verstoringen op te lossen bij onze klanten. Je herstelt multifunctional devices op locatie of remote. Naast het verhelpen van verstoringen ben je ook bezig met het preventief onderhouden van het printerpark van onze klanten. Dit kan gaan van single function printers, multifunctionals tot labelprinters en large format devices. Projectmatige uitrollen zorgen voor een leuke afwisseling in je werkzaamheden. Dit kan gepaard gaan met een verplaatsing naar het buitenland daar we onze klanten op Europees niveau bedienen.

Je grootste uitdaging

Het herstellen van printers, multifunctionals, copiërs, labelprinters en plotters is jouw core business. Daar hoort natuurlijk ook het preventief onderhoud aan deze devices bij. Jij weet als geen ander hoe belangrijk klanttevredenheid is en probeert ieder probleem zo snel mogelijk te verhelpen en zorgt ervoor dat de klant goed geïnformeerd wordt. Om de service te verbeteren denk je mee over verbeterpunten en breng je eventuele problemen tijdig onder de aandacht bij je collega’s en onze salesafdeling. Samen streven we naar een optimale klanttevredenheid. Ga jij deze technische uitdaging aan?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl