Vacature: Sales Support

Jij ondersteunt onze Solution Sales teams. Jij richt je op de ondersteuning van het (administratieve) sales proces. Dit betekent een uitdagend en divers takenpakket! Maar daar draai jij je hand niet voor om, want jij wordt gedreven door commercieel succes en krijgt energie van een goede uitdaging. Jij bent dan ook onze steun en toeverlaat; een échte organisator!

Je grootste uitdaging

Als Sales Support is jouw grootste uitdaging het coördineren en beheren van offertetraject tot project uitrol. Jij ziet alle vragen met betrekking tot offertes, productspecificaties en levering als een uitdaging en weet deze altijd op en top te beantwoorden. Natuurlijk hou je hierbij de afgesproken deadlines nauw in de gaten. Jij begrijpt dat regelmatig klantcontact en onderlinge afstemming met collega’s cruciaal is. Kortom jij bent verantwoordelijk voor het beheren van alle administratieve en ondersteunende taken gerelateerd aan onze salesteams, waaronder het team Workplace & Mobility. Een veelzijdige functie waarvoor je van (bijna) alle markten thuis moet zijn! Ga jij de uitdaging aan?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl