Vacature: Sales Administrator MPS

Je bent onze steun en toeverlaat op administratief vlak. Jij helpt je collega’s met de administratieve afhandeling van onze Printing orders. Je houdt de processen nadrukkelijk in de gaten, zodat wij volgens de gestelde deadlines leveren.

Je grootste uitdaging

Als Sales Administrator is jouw grootste uitdaging het coördineren en beheren van het offertetraject tot levering. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het invoeren van orders, controleren van voorraden, opstellen van offertes en contracten en het beheren van prijslijsten. Je werkt nauw samen met je directe sales-collega’s en hebt veel contact met klanten en distributeurs.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl