Vacature: Medewerk(st)er MPS (Managed Printing Services) Order- en Servicecontractbeheer

Ben jij liefhebber van administratieve werkzaamheden maar kijk jij tegelijkertijd naar processen en hoe die eventueel beter ingericht kunnen worden? Administratief ben jij sterk en je maakt je (administratie-)systemen makkelijk eigen. Jij hebt snel door hoe processen werken en bent in staat deze te analyseren en waar mogelijk te verbeteren. Jij weet dankzij jouw communicatieve vaardigheden informatie op een goede manier over te brengen.

Je grootste uitdaging

Als Medewerker MPS Order- en Servicecontractbeheer is jouw grootste uitdaging het coördineren en beheren van het order- en contractproces van onze klanten. Je bent o.a. verantwoordelijk voor het invoeren van orders, controleren van calculaties, verstrekken van statusupdates en het beheren/opstellen van klantservicecontracten.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl