Vacature: Management Assistent

Jij bent onze steun en toeverlaat. Jij hebt ervaring in het ondersteunen van het management. Verzorgen van rapportages, administreren van contracten en het organiseren van Europese bijeenkomsten/trainingen kunnen wij volledig aan jou overlaten. Dit is nu behoorlijk veel werk. Natuurlijk hoort daar het gastvrij ontvangen van onze gasten ook bij. Jij bent pas ├ęcht tevreden als alles tot in de puntjes verzorgd is. Jij bent onze spin in het web en neemt graag werk uit handen.

Je grootste uitdaging

Je gaat werken bij een internationale club die gericht is op het nieuwe werken. Dat betekent dat je in een innovatief team terecht komt waarbij het overzicht bewaren jouw grootste uitdaging is. Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van teammeetings, het beheren van contracten en het opstellen van rapportages voor onze Internationale stakeholders. Maar dat is nog lang niet alles. Jij ondersteunt ons management bij operationele HR werkzaamheden van het goedkeuren van verlofuren tot tijdig schakelen bij contractverlengingen. Het pendelen tussen onze beide werklocaties in Maastricht is voor jou geen enkel probleem en zie je als een plezierige afwisseling.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl