Vacature: IT Engineer consultant

Jij bent een belangrijke spil in de uitvoering van het fulfilment stuk, zodat de dagelijkse projecten van onze klanten op rolletjes lopen. Hierbij kun jij denken aan het Imaging/installeren van apparaten, preconfiguratie, assemblage van systemen en randapparatuur, uitgiftedesk, werkplekvervangingsprojecten, kabelmanagement. Dit alles doen wij om onze klanten van de beste service te voorzien. Nog belangrijker is dat je dagelijks in direct contact staat met onze klanten en dient zorg te dragen voor de ultieme ARP klantbeleving! Voor de vacature is het van belang dat je woonachtig bent in het midden van het land. Vanuit je centrale woonplaats ben je goed inzetbaar voor alle regio’s.

Je grootste uitdaging

Daar je op verschillende projecten inzetbaar bent, is je grootste uitdaging hierin het overzicht bewaren en zorgdragen dat de oplevering van de projecten (klein en grootschalig) zowel op technisch vlak als qua beleving voor de eindgebruiker spot on is. ARP staat voor kwaliteit. Daar je ingezet zult worden op projecten door het gehele land, moet flexibele werk- en reistijden geen probleem voor je zijn.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl