Vacature: IT Infrastructure Architect

De Bechtle Groep NL is een van de grootste aanbieders van zakelijke IT-oplossingen binnen de landsgrenzen. Wij helpen onze profit en non profit klanten aan duurzame oplossingen, zodat zij door optimaal functionerende IT gefaciliteerd worden om hun werk zo goed mogelijk uit te voeren.

Je grootste uitdaging

Als IT-architect speel je een strategische rol om dit te verwezenlijken bij non profit klanten. In het voortraject bij publieke klanten, die middels aanbestedingen hun IT-behoeften kenbaar maken, fungeer je als sparringpartner voor zowel IT-manager, -beheerder en -inkoper van de klant. Doorlopend ga je op zoek naar oplossingen die inhoudelijk en aanbestedingsrechtelijk passen bij de uitdagingen van de klant.

Bij het lezen van de aanbesteding begrijp je de behoeften van de klant, de IT-oplossingen die passen op basis van eisen en kun je de interne organisatie adviseren over IT-oplossingen die aangeboden kunnen worden. Om dit te kunnen doen heb je (merkonafhankelijke) IT-kennis nodig.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl