Vacature: International online marketeer

Binnen het Marketing Center of Excellence ben jij dan ook verantwoordelijk voor de online marketing met als focusgebied marketing automation. Jij bent dé expert achter onze data-driven campagnes en jij weet als geen ander hoe je onze digitale communicatie met de klant naar een hoger niveau tilt.

Je grootste uitdaging

Vanuit Maastricht ontwikkelen, faciliteren en adviseren wij onze zusterbedrijven in 11 verschillende landen in Europa. Jij adviseert en helpt deze bedrijven naar het next level op het gebied van online marketing en marketing leadgeneratie. Jij analyseert niet alleen de cijfers, je kunt deze ook koppelen aan de juiste acties en kanalen.
Daarnaast werk je binnen het Marketing Center of Excellence samen met verschillende specialisten allemaal expert in hun eigen vakgebied. Samen geven jullie de Internationale marketing strategie van Bechtle handen en voeten. Het afwegen van de verschillende belangen en behoeften die daar bij komen kijken, dát wordt je grote uitdaging.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Alain van Laar, onze Corporate Recruiter. Bel of app hem op +31 6 100 83 863.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl