Vacature: Internal Accountmanager Healthcare

Jij weet deuren te openen bij potentiële klanten in de zorgsector. Je vraagt door, maar begrijpt ook voor welke uitdaging de klant momenteel staat. Jij weet de klant te voorzien van een gefundeerd advies op basis van hun behoeften. Je luistert en toont oprechte interesse, zodat je de beste oplossing kunt bieden. Jij benadrukt dat ARP op het gebied van IT kan ontzorgen. Zo hebben zij alvast één belangrijke zorg minder.

Je grootste uitdaging

Als Internal Accountmanager werk je aan de opbouw van jouw eigen klantenportfolio in de healthcare. Je volgt de ontwikkelingen in de branche en je identificeert hoe ARP een steentje kan bijdragen aan de lastenverlichting van onze klanten. Een goed IT-landschap is immers essentieel voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, verpleegkundige organisaties, GGZ, GGD of laboratoria.

Je krijgt de vrijheid om op jouw eigen manier je taken in te delen. Het doel is om new business te genereren. Deze klanten zoek en vind je bijvoorbeeld in ons CRM-systeem, nieuwswebsites, LinkedIn of vakbladen. Belangrijk is dat je durft te ondernemen en mogelijke prospects actief inventariseert en target. Vervolgens ga je deze prospects telefonisch benaderen. Je stuurt tijdens de gesprekken met prospects aan op afspraken op locatie. Dit zorgt ervoor dat je IT-uitdagingen die spelen binnen de sector kunt identificeren. Kortom ARP positioneren als voorkeurs IT-partner in de zorgsector wordt jouw grootste uitdaging. Durf jij het aan?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl