Vacature: HR Learning & Development Specialist

Bechtle groeit ontzettend hard. Er komen steeds meer collega's bij en we zorgen er dan ook voor dat die collega's mee kunnen groeien met onze organisatie. Om dat zo goed mogelijk op elkaar af te stemmen is het belangrijk dat onze personeelsontwikkelingsstrategie voor alle Bechtle bedrijven tot in de puntjes verzorgd is.

Je grootste uitdaging

Samen met de lokale HR business partners ga je aan de slag om tot een operationeel implementeerbare personeelsontwikkelingsstrategie te komen. Je kunt hierbij gebruik maken van diverse instrumenten die beschikbaar worden gesteld vanuit het hoofdkantoor in Duitsland. Hierbij opereer je vanuit een centrale rol bij het shared service center in Maastricht.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl