Vacature: Grafisch Designer

Jij bent een talent op het gebied van grafisch design. Je bent verantwoordelijk voor de look & feel van onze visuele uitingen, van idee tot design. Je durft initiatief te nemen en steekt je mening niet onder stoelen of banken. Met jouw creativiteit en oog voor detail weet jij ons steeds opnieuw te verrassen. Want jij weet precies hoe je een boodschap vertaalt naar een ijzersterk design. Daarbij heb je ook nog eens serieuze UX/UI skills waarmee je onze website subliem weet te optimaliseren. Jij bent dan ook een creatief talent dat van aanpakken weet.

Je grootste uitdaging

Jij gaat je bezighouden met het grafisch design van onze online en offline communicatie. Dat doe je natuurlijk in lijn met onze huisstijl, die jij mag vertalen naar het beste design. Jij zorgt ervoor dat onze zakelijke identiteit wordt gewaarborgd en uitgedragen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vertaling van functionele eisen en wensen naar gebruiksvriendelijke schermontwerpen. Je zorgt ervoor dat de website voortdurend verbeterd wordt, je denkt mobile first en volgt de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet. Aan jou de taak om mee te denken en te adviseren over de optimalisatie van onze website arpsolutions.nl. Dankzij jouw heldere blik weet je hoe het moet en wat de mogelijkheden zijn. Die combinatie van grafisch design en UX, dát is je grootste uitdaging. Maar daar draai jij je hand vast niet voor om, toch?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl