Vacature: e-Business advisor

Een webshop hebben is al lang niet meer voldoende om je als organisatie te onderscheiden op de zakelijke IT markt. Verregaande integraties met inkoopsystemen van onze klanten en leveranciers, specifieke webshop oplossingen op maat, procesoptimalisatie en innovatieve nieuwe online diensten is waar wij naar streven als we het hebben over zakelijke IT oplossingen voor klanten.

Als e-business advisor ga je jouw collega’s alsmede externe klanten in heel Nederland adviseren over onze e-business oplossingen.

Als advisor ben je werkzaam in de Nederlandse sales organisatie en werk je veel samen met marketing en solution collega’s.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Alain van Laar, onze Corporate Recruiter. Bel of app hem op +31 6 100 83 863.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl