Vacature: Customer Onboarding Specialist

Je kent ons bedrijf, je weet dat we binnen het Center of Excellence van de Bechtle Groep nieuwe business modellen aan het ontwikkelen zijn, zoals onze as-a-service proposities DaaS. Om onze trouwe en nieuwe klanten zo goed mogelijk te bedienen, is het van belang dat we gemaakte afspraken borgen en de begeleidende processen bewaken. Dit is natuurlijk nog nieuw voor ons en dat betekent dat het zeer spannend en leuk is, dat wij ervan overtuigd zijn dat we klanten erg goed kunnen helpen. Maar vergeet niet dat er ook veel vragen op ons af zullen komen. En naast die vragen ook veel uitdagingen en dit alles moeten we proberen te stroomlijnen.

Je grootste uitdaging

Als Customer onboarding specialist ben jij het aanspreekpunt voor onze internationale salesteams. Jij bent samen met hen verantwoordelijk voor het correct onboarden van nieuwe klanten in de betreffende systemen. Daarnaast zorg jij voor de borging van de administratieve- en financiële processen. Kortom jij regelt alles tot in de puntjes, nadat de klant de opdracht heeft verleend. De internationale salesteams zo goed mogelijk meenemen in het gehele proces en voorzien van het juiste advies, dat wordt jouw grootste uitdaging.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl