Vacature: Copywriter

Met jouw vlotte pen en interesse in IT maak jij onderwerpen als datacenters en netwerkarchitectuur toegankelijk en aantrekkelijk voor onze zakelijke doelgroep. Jij weet wanneer je de diepte in moet duiken, maar ook wanneer je terug naar de basis moet. Je bent onderzoekend van aard en bent continu bezig met het vinden van nieuwe invalshoeken voor content. Daarvoor struin je het internet af voor de laatste trends en ontwikkelingen en ga je het gesprek aan met onze inhoudelijke experts. Samen met hen en de online marketeers uit je team bepaal jij de beste invalshoek. Zo creëer jij relevante content die scoort bij onze doelgroep.

Je grootste uitdaging

Je komt terecht in een dynamisch en divers marketingteam met specialisten op het gebied van online marketing, branding, events, partnermarketing en contentcreatie. Dat betekent dat je gebruik maakt van elkaars kennis en intensief samenwerkt om tot het beste resultaat te komen. Maar je onderhoudt ook nauw contact met onze Solution Specialisten, de inhoudelijke experts op het gebied van IT. Met hen duik je de inhoud in en zorg je ervoor dat je alles weet over onze IT-oplossingen en dat je kennis van de IT-markt up-to-date is. Het optimaal combineren van deze twee werelden in jouw content, dát wordt je grootste uitdaging.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl