Vacature: Campagne Manager

Jij bent een spontane regelneef of -tante met een talent voor Marketing en alle bijbehorende activiteiten. Je houdt de processen nadrukkelijk in de gaten, zodat onze campagnes volledig uitgewerkt en conform deadline gepubliceerd worden. Hierin verlies jij de kwaliteit niet uit het oog en weet je teamgenoten te enthousiasmeren en motiveren. Jij zorgt samen met ons Internationale Marketing team voor het perfecte resultaat; een campagne om trots op te zijn. Dat lukt jou keer op keer!

Je grootste uitdaging

Het internationaal verbinden van mensen en de gestelde deadlines in een gedecentraliseerde organisatie, wordt jouw grootste uitdaging. Als Campagne Manager ben jij de verbindende factor tussen interne- en externe stakeholders, te denken aan onze vertalers, externe marketingbureaus en onze internationale marketingcollega’s. Plannen en coördineren zit in jouw aard en door jouw heldere manier van communiceren, weet jij alle partijen met elkaar te verbinden.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl