Vacature: Business Developer IT Solutions

Als Business Developer Solutions genereer jij nieuwe business bij onze nieuwe en bestaande klanten en weet jij als geen ander het volledige ARP Solution portfolio te positioneren. Jij weet precies welke ontwikkelingen en IT-trends er spelen en vertaalt die naar passende oplossingen. Doordat jij jouw expertise met onze klanten deelt kunnen zij zich op hun core business richten. Zo laat jij zowel onze business als die van onze klanten groeien.

Je grootste uitdaging

De IT-wereld verandert continu, en daarbij ook onze rol als bedrijf. Daarom zijn we altijd bezig met nieuwe innovatieve oplossingen. Als Business Developer heb jij hierin een belangrijke rol. Samen met je collega’s werk je nieuwe businessplannen uit en fungeer je als vast aanspreekpunt voor onze klanten. Maar je schakelt ook met onze Solution Specialisten om onze klanten zo goed mogelijk te voorzien van deskundig advies.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl