Vacature: Business Developer Commercial

Als Business Developer Commercial weet jij als geen ander het volledige ARP Solution portfolio te positioneren bij onze bestaande klanten. Bij deze bestaande relaties zie jij de kans om onze share of wallet te vergroten. Als jij niet met onze bestaande klanten in gesprek bent, stort jij je op het acquireren van nieuwe klanten. Jij weet precies welke IT-trends en -ontwikkelingen relevant zijn en vertaalt die naar passende oplossingen. Door goed te luisteren naar de behoefte van de klant weet jij met jouw expertise welke oplossing het beste past bij de klant, zodat zij zich weer kunnen richten op hun primaire taken.

Je grootste uitdaging

Het opbouwen van langdurige klantrelaties onder commerciële klanten, waarbij je hen begeleidt tijdens een proces van digitale transformatie en hun (latente) behoeften in kaart brengt, daar voel jij je comfortabel bij. Je hebt contact met commerciële klanten uit allerlei verschillende sectoren. Daarnaast bestaat ongeveer 30% van jouw klantenbestand uit Internationale klanten.

Nieuwe businessplannen opstellen met een bijbehorende planning en propositie daar krijg jij energie van. Kortom plan your work and work your plan past bij jou. Daarnaast is het belangrijk te rapporteren over jouw behaalde resultaten. Alles draait om het beste technische advies voor de klant, dat weet jij als geen ander. Je weet wanneer jij onze solution specialisten moet inschakelen om te helpen met het uitwerken en presenteren van een deskundig en technisch advies.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl