Vacature: Accountmanager Public

Jij opent deuren bij onze klanten en treedt op als het eerste aanspreekpunt voor verschillende overheidsorganisaties en onderwijsinstellingen. Je vraagt door en voelt aan waar de uitdaging van de klant écht zit. Zo geef jij hen gefundeerd advies afgestemd op hun behoeften. Niet met platte sales, maar omdat jij weet waar je het over hebt en het beste met hen voorhebt. Jij bent een echte relatiebeheerder!

Dat doe je niet alleen, maar samen met 6 collega’s van het Publieke Sales Team. Want daar krijg jij energie van. Naast je collega accountmanagers werk je samen met onze Business Developers en Solutions Specialisten.

Je grootste uitdaging

Je draagt zorg voor correcte afhandeling van orders en klantvragen. Je benadert gericht onze publieke klanten, identificeert en kwalificeert hun behoeften en adviseert hen met betrekking tot IT-vraagstukken. Europese aanbestedingen vormen het uitgangspunt binnen de publieke sector. Jouw inzet, kennis en kunde is van belang om deze aanbestedingen te verzilveren. Natuurlijk weet jij door de juiste vragen te stellen en goed te luisteren, ook solutions opportuniteiten te spotten.
De klanten bevinden zich in het publieke segment en zijn o.a. Gemeentes in Zuid-Oost Brabant, onderwijsinstellingen en omroepen. Hierdoor is het belangrijk om de afgesproken SLA’s in acht te nemen. Het correct adviseren van onze klanten en optreden als sparringpartner, daar krijg jij energie van!

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl