Vacature: Accountmanager Commercial

Jij opent deuren bij klanten. Je vraagt door en voelt aan waar de uitdaging van de klant écht zit. Zo geef jij hen gefundeerd advies afgestemd op hun behoeften. Niet met platte sales, maar omdat jij weet waar je het over hebt en het beste met hen voorhebt. Jij bent een echte relatiebeheerder! Dat doe je niet alleen, maar samen met je collega’s. Want daar krijg jij energie van. Samenwerken. Dat doe je vooral met onze Business Developers en Solutions Specialisten. Naast het contact met klanten en collega’s heb je ook contact met vendoren en distributeurs.

Je grootste uitdaging

Je draagt zorg voor correcte afhandeling van offerteverzoeken en klantvragen. Je benadert gericht potentiële klanten, identificeert en kwalificeert hun behoeften en adviseert hen met betrekking tot IT-vraagstukken. Deze klanten bevinden zich in de segmenten MKB en MKB+. Een dynamische dag vol met afwisselende werkzaamheden: daar krijg jij energie van.

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl