Vacature: Account Support

Jij ondersteunt de accountmanagers en neemt een groot deel van het operationele verkoopproces uit handen. Dit betekent een uitdagend en divers takenpakket, waarbij de klant centraal staat. Dit vraagt om een flexibele instelling, organiserend vermogen en commercieel inzicht. Samen met je collega’s draag je zorg voor de beste klantbeleving. Mocht er iets niet soepel verlopen, zie jij dit als een uitdaging en ga je oplossingsgericht te werk. Jij bent dan ook onze steun en toeverlaat; een échte organisator!

Je grootste uitdaging

Jij bent een spin in het web binnen ARP en verantwoordelijk voor het beheren van alle administratieve en ondersteunende taken gerelateerd aan het operationele verkoopproces. Je stelt dagelijks met zorg offertes op, je verwerkt orders voor verschillende klanten en houdt intussen controle over levertijden en prijzen. Jij begrijpt dat regelmatig klantcontact en onderlinge afstemming met collega’s cruciaal is. Kortom jij bent het aanspreekpunt voor de klant en je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt terwijl je schakelt met externe partners, de inkoopafdeling of met andere afdelingen binnen ARP. Een veelzijdige functie waarvoor je van (bijna) alle markten thuis moet zijn! Ga jij de uitdaging aan?

Welke eigenschappen bezit je?

Wat is jouw achtergrond?

Wat zijn jouw sterke punten?

Waarom wil je bij ons werken

Kies vooral NIET voor ons als je

Interesse?

Solliciteer direct en stuur je motivatie en cv naar vacatures.nl@arp.com. Wil je meer weten over de vacature? Neem gerust contact op met Myrthe Caelen, onze Corporate Recruiter. Bel of app haar op +31 (0)615624362.

Wie is ARP?

ARP is al 30 jaar de snelle en betrouwbare partner op het gebied van IT-Solutions. Wij leveren niet alleen IT-producten, wij bieden totaaloplossingen op maat. Onze consultants zijn gespecialiseerd in de vakgebieden Networking & Security, Server & Storage, Workplace & Mobility en Printing & Imaging.

Wij geloven dat technologie onze klanten grote kansen biedt om voorop te lopen in de razendsnel veranderende wereld. Wij maken het hen gemakkelijk die kansen te benutten met nauwkeurig op elkaar afgestemde ICT-oplossingen die lang actueel blijven. Onze jarenlange ervaring maakt dat we niet proberen, maar presteren. Meer weten? Kijk eens op www.arpsolutions.nl