DAAS Mobile

Device as a Service Mobile

Smartphones en mobiele devices zijn onmisbaar geworden in iedere organisatie, vooral nu we steeds vaker thuis of op locatie werken. Het is daarom essentieel voor organisaties om hier een centraal beleid voor op te stellen. Met DAAS Mobile wordt het mobile device management overgenomen en word jij als IT-manager geholpen bij het vereenvoudigen én het centraliseren van het beheer.

Altijd online, overal veilig

Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven: je neemt hem overal mee naartoe en je gebruikt hem voor verschillende doeleinden. Zo loopt zakelijk- en privégebruik vaak in elkaar over. Vroeger legden IT-beheerders de eindgebruiker allerlei restricties op op het gebied van data- en appgebruik van zakelijke devices. Met het nieuwe mobiele werken wordt dat nog lastiger.

Mobiel apparaatbeheer is daarmee een echte uitdaging voor het IT-team. Denk hierbij aan het inrichten van het beleid, inventarisatie, configuratiebeheer, berichtenuitwisseling, archivering en het onderhouden van de beveiliging van de tablets en telefoons die op het netwerk zijn aangesloten: alles komt op het bordje van de IT-manager te liggen.

Hoe zorg jij er nou voor dat alle mobiele apparaten goed beveiligd zijn? Met DAAS Mobile word jij ontzorgt met technieken zoals Mobile Device Management (MDM). Hiermee zorg je ervoor dat privé- en zakelijke data gescheiden blijven én dat alle bedrijfsspecifieke informatie beveiligd is.

Verhoog de tevredenheid en productiviteit

Het is tegenwoordig niet meer de vraag óf je medewerkers een zakelijk mobiel device krijgen, maar wélk device. Vooral de nieuwe generatie op de werkvloer hecht veel waarde aan benefits, zoals een smartphone van de zaak. Daarnaast heeft iedereen zijn eigen voorkeur en werkt graag met het juiste device dat bij hem of haar past.

Met DAAS Mobile bied jij jouw medewerkers de nieuwste, meest recente devices aan van verschillende merken. Zijn er problemen? Dan ondersteunen we jouw IT-helpdesk zodat je collega’s snel geholpen worden. Bij een defect maak je eenvoudig gebruik van onze next-business day swap service. Zo zorg jij voor een hoge productiviteit en tevreden collega’s.

Altijd de juiste devices voor de juiste persoon

We bieden verschillende bundels met hardware, accessoires en IT-lifecycle services. Bij DAAS Mobile werken we met de laatste devices en accessoires van Samsung en Apple. We bieden verschillende bundels aan op basis van persoonlijke kenmerken en functiegroepen. We onderscheiden de volgende gebruikerstypes:

De browser

  • Gelegenheidsgebruikers
  • Controle van online inhoud en apps ter ondersteuning van hun “desktop”-leven
  • Basisgebruik van apps en functionaliteiten

De pragmatist

  • Mobiele professionals
  • Gebruiken telefoon om werk en privé in balans te houden
  • Wisselen probleemloos van het ene toestel naar het andere

De pro

  • Hyperverbonden gebruikers
  • Altijd de nieuwste apparaten
  • Technisch onderlegd
  • Voortdurend bezig met meerdere apparaten

Starten met DAAS Mobile

Zo ga je aan de slag

 

Explore & define
Elke organisatie is anders. Samen bekijken we wat de behoeften van jouw organisatie zijn. Op basis hiervan stellen een passend advies op. Ook zorgen we ervoor dat jouw oude devices GDPR-proof worden afgevoerd en/of ingeruild, inclusief data removal-certificaat.

Bestelling
We bieden verschillende bundels aan met verschillende soorten devices. Zo kiest elke medewerker uit de devices die het beste bij hem of haar past.

Levering & ingebruikname
Alle apparatuur wordt gebruiksklaar en op maat geconfigureerd geleverd. Hier heb jij dus geen omkijken naar. Start er een nieuwe collega? Dan schaal je je pakket gemakkelijk op.

Mobile Device Management
We ondersteunen jou bij het kiezen of koppelen van de juiste MDM/UEm oplossing. Hierdoor kunnen mobiele devices veilig in het netwerk opereren, blijft zakelijke en privé data gescheiden en wordt er tijdig ingegrepen bij incidenten

Wil jij weten hoe DAAS Mobile de productiviteit en medewerkerstevredenheid verhoogt?

DAAS Mobile whitepaper

Download dan hier ons whitepaper.