Thuiswerkpakket | Het zakelijke informatiepakket over thuiswerken

Het is een bizarre tijd. De afgelopen maanden hebben bedrijven in een recordtempo het nieuwe werken moeten omarmen. Ontwikkelingen die normaal gesproken nog jarenlang op zich hadden laten wachten zijn in een stroomversnelling terechtgekomen. Behoeften veranderen, maar ook de manier waarop we samenwerken. Hoe ga je daar als organisatie mee om? Werken je medewerkers vanuit thuis? Of toch alweer op kantoor of op locatie? En heb jij al een goede online werkplek ingericht voor je medewerkers? Onze manier van werken is drastisch veranderd en dat zal ook nog wel even zo blijven. Het is even aanpassen en daar hoort een goede online werkplek ook bij. Met behulp van de nieuwste technologieën zijn jouw werknemers flexibeler in hoe en waar ze werken. Maar hoe pak je dat aan, en welke opties zijn er? Bestel gratis ons thuiswerkpakket om je op weg te helpen.

 

 

Vraag nu ons unieke thuiswerkpakket aan met informatie over online werken!

Schrijf je via onderstaand formulier in voor ons thuiswerkpakket boordevol informatie die jou op weg helpt bij de transitie naar de ideale online werkplek. Het informatiepakket bestaat uit een infographic, een harmonicaboek en een blog. Zo creëer jij een veilige en up-to-date digitale werkplek voor je medewerkers en leer je hoe je Device as a Service kunt introduceren binnen jouw organisatie en de financiële risico’s beperkt.

Infographic: De nood aan flexibiliteit op kantoor

Flexibiliteit op kantoor is nu meer dan ooit noodzaak. Ontdek in onze infographic welke invloeden corona op de werkvloer én de productiviteit van je medewerkers heeft. Maar je komt er ook achter wat Activity Based Working inhoudt en wat de grootste voordelen hiervan zijn.

Flexibiliteit op kantoor en je online werkplek
Beperk financiële risico's met DaaS en je online werkplek

Harmonicaboek: Beperkt financiële risico’s met DaaS

Moeten investeren in nieuwe hardware komt niet altijd goed uit. Maar hoe zorg je ervoor dat je medewerkers toch altijd de (online) werkplek hebben die ze nodig hebben? En hoe zit het met het beheer daarvan? Lees in ons harmonicaboek hoe je met DaaS een risicospreiding creëert terwijl je medewerkers gebruik kunnen maken van de beste apparatuur.

Blog: Efficiënt werken vanuit thuis

Door de coronacrisis werken we steeds meer vanuit thuis. Dat heeft zo zijn voordelen, maar er liggen ook enkele gevaren op de loer. Het gebrek aan sociale contacten in deze periode heeft als gevolg dat meer mensen te maken krijgen met eenzaamheid en depressie. Natuurlijk wil je dit het liefst voorkomen. In ons blog geven we jou een aantal praktische tips om het thuiswerken zo gezond en efficiënt mogelijk te laten plaatsvinden.

Whitepaper efficient thuiswerken

Ja, ik ontvang graag het unieke thuiswerkpakket