#

Werken bij ARP

Kom jij werken bij ARP Nederland?

Als onderdeel van de Bechtle groep adviseert, implementeert én beheert ARP volledig opgeleverde IT omgevingen; van werkplekken tot aan datacenters. ARP beschikt daarbij over een warehouse, eigen service afdeling en solution specialisten, Hiermee ondersteunt ARP klanten optimaal van A tot Z op het gebied van IT infrastructuur, hybride werken en Device as a Service.  

Werken bij ARP

Bij ARP draait het om jou! Samen met je collega's steek je de handen uit de mouwen om onze ambities waar te maken. Want iedereen maakt met ARP de keuze voor groei; of het nou om persoonlijke of zakelijke groei gaat. Daarom is onze belofte Choose Growth. Wanneer begin jij? 

Onze vacatures

Arbeidsvoorwaarden

Financiële beloning
Flexibiliteit in werken
Verlof
Reizen
Persoonlijke ontwikkeling
Gezondheid
Pensioen
Cultuur

Openstaande vacatures

Spreekt een van de onderstaande vacatures jou aan? Klik dan vooral door om te kijken of de functie matcht bij jouw profiel. Wie weet, tot snel! 

Bechtle groep
ARP is al 30 jaar het dochterbedrijf van Bechtle, dat zelf al 38 jaar bestaat. Onze internationale moederorganisatie heeft maar liefst 75 IT systeemhuizen in diverse Europese landen. Daarnaast telt Bechtle 24 e-commerce bedrijven in 14 Europese landen. De combinatie van de diensten en verkoop maakt Bechtle een toekomstgerichte IT partner voor middelgrote bedrijven en opdrachtgevers.

Testimonials

Pim Hermans – Supervisor
(afdeling Logistics & Services) 

"Ik vind het fijn dat met de groei die het bedrijf meemaakt, ik de ARP cultuur steeds meer zie binnen het bedrijf. Dit staat bij mij voor samen hard werken, maar ook zeker samen ontspannen. Helaas kunnen we nu met de corona minder samen ondernemen, maar onze borrels en uitjes zijn ook echt onderdeel van deze cultuur."

Stefan Knarren – Business Developer IT Solutions
(afdeling Business Development)

"Het voelt vooral als werken BIJ en niet werken VOOR. Integriteit staat hoog in het vaandel en initiatief nemen wordt gestimuleerd. De beloning is dat ik me iedere dag opnieuw vrij voel om mijn werk naar eigen inzicht vorm te geven. Dat geeft mij enorm veel energie, ook (of juist) in soms bizar drukke tijden."

Servé Prick – Solution Specialist
(afdeling Networking & Security/IT infrastructure)

"ARP biedt volop mogelijkheden voor zelfontwikkeling. Door de constante ontwikkelingen in de IT komt er iedere dag een nieuwe uitdaging op je pad. De samenwerking tussen de afdelingen zorgt er voor dat we klanten op een zo goed mogelijke manier kunnen bedienen en voorzien van een op maat gemaakte oplossing."

Koen Claassen - Quality Manager
(afdeling Business Support & Intelligence)

"Bij ARP krijg je verantwoordelijkheid, ontwikkelingsmogelijkheden en vrijheid. De werksfeer is positief en de werkomgeving prettig: een gezond bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Ook de mens achter het werk wordt niet vergeten. Dit maakt ARP voor mij een aantrekkelijke werkgever."

#

Meer weten?

Neem contact op met Myrthe Caelen, Corporate Recruiter