Neat Solutions

Voortdurend grenzen verleggen

 

"The Neat way to excel on Zoom and Teams,,
 

Neat Experiences


Met Neat Experiences wordt de digitale kloof tussen het fysieke en het virtuele steeds kleiner, waardoor mensen meer dan ooit tevoren op een vanzelfsprekende manier met video omgaan.
 

Neat Symmetry. Herstelt de balans tussen mensen in een vergaderruimte en degenen die op afstand werken door
iedereen even dichtbij op het scherm te presenteren. Kadert elke deelnemer in de omgeving afzonderlijk af en volgt ze
alsof ze een eigen cameraman of -vrouw hebben.

Neat Sense. Geavanceerde en slimme ruimtesensortechnologieën voor vergaderruimtes. Bewaakt kamerbezetting, luchtkwaliteit, temperatuur, CO2, VOC, geluid en licht.

Neat Bubble. Set audiomogelijkheden die ongewenste achtergrondgeluiden en ruis buiten de camera onderdrukt.
'What you see is what you get.'

Neat Boundary. Verwijdert en blokkeert ongewenste achtergronden. Ideaal om te vergaderen in ruimtes met glazen wanden,
open ruimtes en woningen.

Neat Devices

Neat ontwerpt eenvoudige en baanbrekende videoapparatuur voor Microsoft Teams en Zoom die eenvoudig te installeren en te gebruiken zijn. Waarom? Neat wil je de beste ervaring geven als het gaat om digitaal en fysiek vergaderen. Met de apparaten van Neat ben je verzekerd van een haarscherp beeld inclusief een kristalhelder geluid ongeacht waar iemand zich bevindt. Elke persoon in de vergaderruimte wordt afzonderlijk ingekaderd, zodat degenen op afstand iedereen even goed in beeld hebben. Neat zorgt met vooruitstrevende technologie voor het gevoel dat iedereen zich in dezelfde vergaderruimte bevindt.

Neat Bar

Packs a punch.
 

Eenvoudig, elegant en compact ontworpen. Superieure audio en video kwaliteit voor vergader-, en focusruimtes met maximaal 10 personen.

Neat Pad

One touch. Two roles.
 

Het elegante touch-screen wordt gebruikt als afstandsbediening in vergaderruimtes of als display aan de buitenzijde van een vergader- of kantoorruimte.

Neat Bar Pro

Go up a notch.
 

Een vleugje technologie verpakt in een elegant, krachtig apparaat. Geschikt om drie grote schermen aan te sturen. Ideaal voor grote vergaderruimten met maximaal 30 personen.
 

Neat Board

Creativity across the board.
 

Complete alles-in-één vergaderoplossing. Een 65-inch multischerm, krachtig volume en een veelzijdige AI-camera. Hybride werken op zijn best met draadloos delen.

Neat Frame

A beautiful way to meet.
 

Uniek alles-in-één videoscherm dat overal past.
Ontworpen voor meerdere nieuwe werkstijlen en ruimtes.

Neat as a Service

Neat as a Service

Ons koopgedrag als consumenten verandert, maar ook de manier waarop we zakendoen. Net zoals je als consument kiest hoe je producten en diensten afneemt, heb je die keuze als zakelijke klant nu ook als het om IT gaat. Daarmee is het IT landschap drastisch veranderd. Want dat vraagt niet alleen om meer flexibiliteit en passende oplossingen, maar ook om een nieuw businessmodel. Device as a Service, afgekort naar DAAS, is daarop het antwoord.

Meer over DAAS

Onze AV specialist ondersteunt hybride werken - Hoe zit dat?

Een AV specialist tilt hybride werken naar een hoger niveau. Audiovisuele technieken en devices spelen een cruciale rol in het faciliteren van deze nieuwe manier van werken. Deze vorm van werken heeft een grote impact op de onderlinge communicatie tussen je teams.

Naar ons blog