#
Kom langs in onze showroom!

Moderne meetingruimtes efficiënt inrichten

Moderne meetingruimtes

Tegenwoordig is vrijwel elke vergadering hybride, met een combinatie van medewerkers op kantoor en medewerkers op afstand. Is jouw vergaderruimte al voorzien van de nieuwste AV-apparatuur on hybride vergaderingen optimaal te ondersteunen? Kom langs in onze showroom en ontdek welke oplossingen van welke merken het beste bij jouw organisatie passen.

Plan je showroom bezoek

Welke oplossingen en merken passen bij jouw organisatie?

Samen met ons zusterbedrijf Bechtle werken we samen met toonaangevende fabrikanten om ervoor te zorgen dat jouw collega's vergaderen in meetingruimtes die zijn uitgerust met de nieuwste technologische tools. Op die manier worden je vergaderruimtes dé perfecte oplossing voor zowel snelle ideeënuitwisselingen als grootschalige conferenties. Maar welke oplossing past nou het beste bij jouw organisatie?

Kom langs in onze showroom

Wil je meer weten over de verschillende merken en samen sparren over welke oplossing het beste bij jouw organisatie past? We nodigen je graag uit in onze AV-showroom in Eindhoven.

Bekijk in de video hieronder welke oplossingen wij bieden voor verschillende typen meetingruimtes. Op deze locatie vindt tevens het adviesgesprek plaats. Wil je eerst meer weten over hybride meetingruimtes inrichten? Lees dan hier verder.

Schrijf je hier in voor een bezoek aan onze showroom

Wij helpen je graag in het optimaliseren van jouw hybride meetingruimtes. Eerst bespreken we welke vereisten jouw vergaderruimte moet vervullen en op welke manier we je kunnen ondersteunen. Vervolgens kun je alle oplossingen van verschillende merken bekijken en beleven.

#

Meer weten?

Neem contact op met Noël Brouwers, Business Developer Workplace & Mobility

Powered by