ARP Summer IT Café

We zitten midden in de vakantieperiode. Wellicht ga je op reis, misschien blijf je thuis. Hoe dan ook, blijven we graag met je in contact. Wij willen jou dan ook hartelijk uitnodigen voor het ARP Summer IT Café. De plek waar we kennis delen met elkaar. Of je nou vanuit thuis meedoet of vanaf je vakantieadres. Niet alleen ons persoonlijke leven, maar ook het bedrijfsleven is ingrijpend veranderd door het coronavirus. We werken nu nóg vaker op afstand en met verschillende devices. Dat heeft enorme gevolgen voor de security, beheersbaarheid, beschikbaarheid en inzicht van je bedrijfsnetwerk, datacenter, endpoints en applicaties. Hoe creëer je een optimale en flexibele werkomgeving? Zonder gedoe en zonder zorgen zodat jij je kunt focussen op je core business?

Beers and Bites - 4 IT webinars

We organiseren de komende weken vier webinars onder het mom van Beers & Bites. Een interessante, leerzame én laagdrempelige manier om ook in de vakantieperiode meer te weten te komen over relevante onderwerpen. Heb jij bijvoorbeeld vragen over onderwerpen zoals Endpoint Security, Intelligent Datacenter, Security Infrastructuur of Activity Based Working? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Neem je deel aan 2 of meer webinars, ontvang je sowieso een heerlijk ‘Beers & Bites’ pakket.

Webinars ARP Nederland

Hoe zorg je voor een waterdichte beveiliging van je endpoints?

25 aug | 14.00u – 15.00u

Bestaande anti-virus oplossingen zijn vaak verouderd en beschermen werkplekken binnen en buiten jouw bedrijfsomgeving niet voldoende. Hoe zorg je dan toch voor een waterdichte beveiliging van al je endpoints? Samen met Sjoerd de Jong van Sentinel One laten we je kennismaken met een endpoint protection platform dat jouw organisatie beschermt op basis van gedrag én inzicht biedt in de mogelijke gevolgen van een ransomware aanval.

Hoe integreer je jouw complete security infrastructuur op één platform?

27 aug | 14.00u – 15.00u

Security oplossingen zijn vaak op zichzelf staande oplossingen die nauwelijks met elkaar integreren. Zou het niet ideaal zijn om je gehele security omgeving vanuit één dashboard te kunnen beheren? Of het nou gaat om Next Generation Firewalls, Mail Security, Network Access Control of Endpoint Security. Samen met Mario Maas van Fortinet laten we zien hoe je verschillende networking en security oplossingen naadloos op elkaar aansluit en daarmee het complete security level van jouw organisatie verhoogt.

Hoe zorg je voor een ‘corona proof’ werkplek op kantoor?

1 sept | 14.00u – 15.00u

We gaan weer langzaamaan weer terug naar kantoor. Maar hoe ziet de werkplek er na deze bizarre tijd uit? Hoe zorg je ervoor dat er niet te veel mensen op kantoor zijn en dat alle werkplekken goed genoeg worden schoongemaakt? En hoe weten medewerkers zeker dat er een bureau voor hen beschikbaar is? Grote kans dat ook jouw werknemers rondlopen met deze vragen. Maar wat zijn de juiste antwoorden? Samen met Chris Wiegeraad van GoBright, laten we je tijdens ons ARP IT Summer Café zien hoe je jouw medewerkers van een ‘corona proof’ werkplek voorziet. Zo kan iedereen efficiënt én veilig aan de slag.

Hoe voorspelbaar is jouw datacenter?

3 sept | 14.00u – 15.00u

Bedrijfscontinuïteit die wordt onderbroken door plotselinge storingen in het datacenter. Komt jou dat ook bekend voor? Zonde, want dit kun je voorkomen met voorspellende analyses op basis van Artificial Intelligence en Machine Learning. Ontdek tijdens ons ARP IT Summer Café hoe je een intelligent én autonoom datacenter creëert. Samen met Rocky Makkinje van HPE vertellen we hoe je met behulp van proactief beheer downtime en trage applicaties voorkomt. Zo houd jij tijd over voor wat écht belangrijk is.

Schrijf je hieronder in