ARP IT Café

Elkaar ontmoeten kan even niet meer, maar we blijven tóch graag met je in contact. Wij willen jou dan ook hartelijk uitnodigen voor het ARP IT Café. De plek waar we met elkaar kennis delen, vanuit thuis, onder het genot van een drankje.

 

Niet alleen ons persoonlijke leven, maar ook het bedrijfsleven is ingrijpend veranderd door het coronavirus. We werken nu nóg vaker op afstand en met verschillende devices. Je bedrijfsnetwerk moet daarom veilig, flexibel en overzichtelijk zijn. Zonder gedoe, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Beers and Bites - 3 IT webinars

We organiseren de komende weken drie webinars onder het mom van Beers & Bites. Een interessante, leerzame en laagdrempelige manier om meer te weten te komen over relevante onderwerpen. Voor nu, maar ook voor later. Hieronder lees je welke webinars we organiseren en wanneer ze plaatsvinden.

Zorg dat je erbij bent

Bij elke webinar kun je tijdens de Q&A een anti-diefstalrugzak winnen met een Aruba 505 Access Point t.w.v. € 500,-. Neem je deel aan twee of meer webinars? Dan krijg je van ons sowieso een overheerlijk ‘Beers & Bites’ pakket thuisgestuurd.

Wat is User Based Tunneling?

Dinsdag 19 mei | 14.00u – 15.00u

Samen met René van Dorst (System Engineer HPE Aruba) en René Jorissen (Solution Specialist 4IP en HPE Aruba Partner Ambassador) vertellen we er meer over User Based Tunneling tijdens de webinar. Je kunt elk device getunneld over het gehele netwerk laten communiceren, op gebruikers- en op rolniveau. Zo stap je af van een standaard VLAN-design en zijn zowel je netwerk als je data beter beveiligd.

Is jouw back-up ransomware proof?

Woensdag 20 mei | 14.00u – 15.00u

Anno 2020 voldoet een standaard back-up niet meer. Ransomware wordt steeds slimmer. En met steeds meer gebruikers die remote werken is het een hele uitdaging om grip te houden op je bedrijfsdata. Hoe zorg je er voor dat je back-up snel en volledig inzetbaar is bij een ransomware uitbraak? En dat ook de fanatieke gebruiker van bijvoorbeeld Microsoft Teams is meegenomen in de back-up? Samen met Arjan Henselmans (Cloud Systems Engineer Veeam) helpen we je op weg.

Flash storage met gemak van de cloud. Kan dat?

Donderdag 28 mei | 14.00u – 15.00u

On-premise storage met het gebruiksgemak van een cloud oplossing. Dat klinkt te goed om waar te zijn, toch? Maar het kan wél. Tijdens het webinar vertellen we je meer over het moderne datacenter, samen met specialist Robin van Schaik (Systems Engineer) van Pure Storage. Daarnaast kom je erachter hoe je alleen betaalt voor storage die je gebruikt en hoe je dit naadloos integreert met een cloudplatform. Dit alles op een manier die je business enabelt en makkelijk te beheren is. Mis het niet!

 

 

Schrijf je in voor de webinars